Šport
20 ogledov

Gorica s tretjim trenerjem v tej sezoni

Gorica Simon Maljevac
Nogometni prvoligaš iz Nove Gorice ima po vsega enem mesecu znova novega trenerja. Dosedanji trener prve ekipe Miran Srebrnič je iz osebnih razlogov podal odstopno izjavo.

Mirana Srebrniča bo zamenjal vodja nogometne šole kluba in trener mladinske ekipe Iztok Kavčič, so sporočili iz kluba. Štiriinštiridesetletni Srebrnič, nekdanji branilec Gorice, je odstopil po sobotnem porazu v slovenskem prvenstvu, ko je Gorica v Celju izgubila z 0:2.

Goričani so na 17 prvenstvenih tekmah osvojili le 12 točk ter so trenutno pri repu prvenstvene razpredelnice, na osmem mestu lestvice, in jih najverjetneje čaka boj za obstanek v prvi ligi s predzadnje- in zadnjeuvrščenima Krko in Radomljami. Pod Srebrničevim vodstvom, ki je na trenerski položaj prišel 6. oktobra, so Goričani premagali le Radomlje ter štirikrat izgubili, hkrati pa izpadli v pokalu proti Kopru.

Srebrnič je postal glavni trener po odhodu 47-letnega Italijana Luigija Apollonija, ki je brez službe v Novi Gorici ostal minuli mesec po prvenstvenem porazu proti Luki Koper z 0:1.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.