Šport
27 ogledov

Grozljiv padec Travisa Pastrane

Travis Pastrana EPA
Travis Pastrana je znani tekmec gravitacije iz ZDA, ki ljubi predvsem izzive z vonjem po bencinu. A vedno se njegovi nastopi ne končajo srečno. Njegov padec si oglejte v spodnjem videu.

Travis Pastrana, ameriški zvezdnik ekstremnih športov, je pošteno padel ob skoku z motorjem na ekstremnem tekmovanju X Games v Los Angelesu. Sedemindvajsetletniku se je nesreča pripetila ob neposrečeni izvedbi svoje prvine z imenom TP Roll, natančneje obrata za 720 stopinj. Po informacijah iz bolnišnice ima zlomljeno desno stopalo in gleženj, operacija pa ga čaka v naslednjih dneh.

"Res mi je žal, da se je to zgodilo. Vrnil se bom čim prej," je povedal adrenalinski zasvojenec. "Nihče ni bolj razočaran od Travisa. Počuti se, kot da je pustil gledalce na cedilu, in upa, da vedo, koliko truda je vložil v svoje nastopanje," pa je opozoril njegov trener Todd Jacobs.

Kako je bil videti padec Travisa Pastrane (YouTube)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.