Šport > Nogomet
12 ogledov

Hajduk povabil Gotovino in Markača na tekmo

Torcida Ivana Ivanovic/PIXSELL
Dalmatinski nogometni ponos, splitski Hajduk, se bo v soboto pomeril z zagrebško Lokomotivo, na tekmo pa je vodstvo kluba povabilo tudi posebna gosta ...

Zagrebška Lokomotiva je Hajduka premagala na zadnjih treh tekmah, v soboto pa Splitčani pričakujejo drugačen razplet. Uradni predstavnik za medije "splitskih bilih" Ante Bilić je na novinarski konferenci pred tekmo naznanil, da je klub poslal uradno čestitko tako Anteju Gotovini kot Mladenu Markaču za njuno oprostitev v Haagu in oba povabil na tekmo.

V kolikor se bosta odzvala vabilu, bi znal stadion Poljud biti precej bolj poln kot ob predhodnih tekmah HNL in to bi Hajduku najbrž precej olajšalo pot do zmage, saj bo domoljubno ozračje na tribunah poneslo domače nogometaše, svoje pa bo s svojim izjemnim dekorjem dodala tudi Torcida.

V četrtek je, v pričakovanju sodbe prizivnega haaškega sodišča, preko Facebooka Hrvate na ulice pozval tudi selektor Igor Štimac, ki je zapisal: "Pojdimo vsi na trge in ulice, generala sta nas branila, zaslužita si podporo."

Ante Gotovina je navijač Hajduka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.