Šport
55 ogledov

Henderson podaljšal, Sterling ne

Jordan Henderson EPA
Angleški nogometni reprezentant Jordan Henderson je z Liverpoolom podaljšal pogodbo, ki se mu bi iztekla naslednje leto.

Klub in igralec nista izdala, za koliko časa sta podaljšala sodelovanje in koliko je podpis vreden, po navedbah angleških medijev je zvezni igralec podaljšal pogodbo za pet let, njegova tedenska plača pa bo 100.000 funtov.

"Sem v nebesih. Znebil sem se bremena, zdaj se bom lahko še bolj posvetil svoji igri. Dolgo časa smo se pogovarjali, zdaj pa sem lahko vesel, da je vse to za mano. V zadnjih letih smo zelo napredovali, verjamem, da se bo prej kot slej to pokazalo tudi pri rezultatih in da bomo začeli zbirati trofeje," je dejal Jordan Henderson, ki naj bi prevzel tudi kapetanski trak, potem ko bo Steven Gerrard odšel v ZDA. Štiriindvajsetletni Henderson, junija 2011 je v Liverpool prestopil iz Sunderlanda, je za angleško reprezentanco, ki bo letos gostovala v Sloveniji, odigral 20 tekem.

Če je klub rešil težavo z imenom Hendersonom, pa se še naprej neuspešno pogaja z drugim reprezentantom Raheemom Sterlingom. Dvajsetletnik naj bi namreč zavrnil podpis pogodbe, ki je bila finančno enaka kot Hendersonova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.