Šport
26 ogledov

Hrvaški rokometaši bežali iz dvorane

Ivan Čupić Ivano Balić EPA
Hrvaška rokometna reprezentanca, ki jo čaka nastop na olimpijskem turnirju v Londonu, je morala zapustiti dvorano tik pred začetkom prijateljske tekme z Islandijo. Na srečo se je izkazalo, da gre za lažni alarm.

Bolje bežati brez razloga, kot pa o(b)stati, čeprav bi jo morali popihati. Ta stavek se verjetno podi po glavah hrvaških rokometnih reprezentantov, ki so morali tik pred zadnjo pripavljalno tekmo z Islandijo v londonski dvorani Copper Box na vrat na nos zapustiti dvorano. Glas iz zvočnikov jih je namreč opozoril, da morajo to storiti iz varnostnih razlogov, saj naj bi šlo za rumeno stopnjo ogroženosti. Islandci so se bolj podvizali, Hrvati pa so ravno prišli do izhoda, ko so dobili obvestilo, da se je alarm sprožil naključno in da se tekma lahko začne. No, zdi pa se, da dogodek kavbojev ni zmotil. Tekmo, ki je trajala 2 x 20 minut, so namreč dobili s 25:23.

Na olimpijskih prizoriščih se je zgodlilo že kar nekaj spodrsljajev. Zamenjali so severnokorejsko z južnokorejsko zastavo, olimpijsko plamenico so poskušali izmakniti, v vasi je zmanjkalo elektrike in vode, Avstralci so se zastrupili s hrano. Vendar pa – ob tako megalomanskem dogodku so tovrstne reči lahko tudi pričakovane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.