Šport
10 ogledov

Italija v težavah: konec Eura za Chiellinija?

Chiellini Balzaretti Irska Italija Poznanj Euro 2012 poškodba EPA
Branilec Giorgio Chiellini je pred četrtfinalno tekmo Italije na evropskem prvenstvu pod velikim vprašajem, morda pa ne bo nared niti v primeru, da se azzurrom uspe prebiti do finala. Razlog je poškodba stegenske mišice, ki jo je utrpel na zadnji tekmi proti Irski.

"Prvi rezultati slikanja niso dobri," je na torkovi novinarski konferenci priznal italijanski selektor Cesare Prandelli, ko so ga vprašali, ali je njegov branilec Giorgio Chiellini izgubljen do konca prvenstva. "Ne vem, bomo videli," je še pristavil Prandelli, čigar Italija si je dan prej proti Irski (2:0) zagotovila nastop v četrtfinalu, kjer jih v Kijevu čaka zmagovalka skupine D.

Chiellini je poškodovan zapustil ponedeljkovo tekmo v Poznanju, kjer ga je Prandelli zamenjal s klubskim soigralcem Leonardom Bonuccijem. "Jutri bom imel nekaj testov, da bolje preverimo poškodbo, lahko pa ste gotovi, da bom storil vse, da se vrnem takoj, ko bo to mogoče," je Chiellini že sporočil prek Twitterja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.