Šport
48 ogledov

Izjemni Rus še drugič zapored nepremagan

Sergej Varlamov Profimedia
Varlamov je bil ponovno 100-odstoten.

V severnoameriški hokejski ligi NBA je ponoči vnovič izstopal vratar New York Islanders Sergej Varlamov, ki je na drugi tekmi zaporedoma ohranil svojo mrežo nedotaknjeno in zbral 27 obramb. Tudi slaba učinkovitost napadalcev je zadostovala za zmago, saj je v 56. minuti odločilni gol na tekmi proti Boston Bruins dosegel Jean Gabriel Pageau.

Najuspešnejša ekipa v uvodu nove sezone je za zdaj Vegas Knights, ki je dosegla tretjo zmago v tretjem obračunu. Tokrat so se vitezi morali za novi točki v domači dvorani pošteno potruditi. Tyler Pitlick (9. minuta) in Nick Schmaltz (30.) sta poskrbela, da je Arizona na polovici tekme vodila z 2:0. Max Pacioretty je znižal v drugem delu (38.), preobrat pa sta v zadnji tretjini zrežirala Reilly Smith (45., 60.) in Chandler Stephenson (49.).

Prvi poraz je doživela Philadelphia, ki je igrala brez enega ključnih igralcev Seana Couturierja. S 6:1 jo je nadigral Buffalo.

* Izidi:
Detroit Red Wings - Columbus Blue Jackets  2:3
New York Islanders - Boston Bruins         1:0
Toronto Maple Leafs - Winnipeg Jets        3:1
Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres       1:6
St. Louis Blues - San Jose Sharks          5:4
Nashville Predators - Carolina Hurricanes  2:4
Anaheim Ducks - Minnesota Wild             1:0
Calgary Flames - Vancouver Canucks         5:2
Edmonton Oilers - Montreal Canadiens       1:3
Vegas Golden Knights - Arizona Coyotes     4:2
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.