Šport
106 ogledov

Kopitar in Kralji ponovili zgodbo

Anže Kopitar Profimedia
Kralji Anžeta Kopitarja še drugič izgubili po podaljšku.

Ekipa Los Angeles Kings je v severnoameriški hokejski ligi NHL odigrala še drugo tekmo v sezoni in vnovič klonila po podaljšku. Doma je izgubila še drugi dvoboj z moštvom Minnesote Wild s 4:3, še drugič po vodstvu s 3:1. Kapetan gostiteljev Anže Kopitar tokrat ob treh strelih na gol ni dosegel točke, na ledu je bil 25 minut in tri sekunde.

Kralji so v noči na 15. januar novo sezono najmočnejše hokejske lige na svetu začeli s porazom, ko so s 3:4 po podaljšku izgubili prav tako proti Minnesoti, na takratni tekmi je Kopitar v statistiko vpisal podaji.

Tako kot na prvem je tudi na drugem dvoboju povedla Minnesota v prvi tretjini, pa tudi po drugem delu igre je bilo prav tako 3:1 za Los Angeles, ki je v zadnjem delu rednega dela ponovno prejel dva zadetka, 10,6 sekunde pred koncem dodatnega dela igre pa je dvoboj tokrat odločil Marcus Johansson.

Za goste je sicer že po 21 sekundah tekme zadel Matt Dumba, ob koncu 17. minute je izenačil Gabriel Vilardi. Za vodstvo domačih sta v razmaku treh minut in 20 sekund poskrbela Blake Lizotte in Andreas Athanasiou, Joel Eriksson Ek in Ryan Sutter pa sta premagala Jonathana Quicka (32 obramb) v zadnji tretjini. Sutter je podaljšek izsilil 1,4 sekunde pred koncem rednega dela tekme z izenačenjem na 3:3.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.