Šport
23 ogledov

Jeseničani nad HZS, sponzorje in občino

Ultras Jesenice protest
1/3
Facebook
Skupina navijačev jeseniških hokejistov je izvedla protest, ki ga je podkrepila z ostro izjavo in zgovornimi transparenti.

Hokejisti Jesenic tudi v naslednji sezoni ne bodo igrali v ligi Ebel, kar je razhudilo marsikoga na Gorenjskem.

Navijaška skupina Red Steelers Ultras Jesenice je svoje nezadovoljstvo pokazala z zgovornim protestom, katerega tarča so bili odgovorni pri Hokejski zvezi Slovenije (HZS) in tisti, ki naj bi požrli obljubo o pomoči moštvu s Podmežakle.

HZS so očitali, da ni storila dovolj za ponoven vzpon "železarjev", medtem ko naj bi Olimpiji šla precej bolj na roko kljub slabi podobi Ljubljančanov v zadnjih letih.

Sponzorjem so očitali "sprenevedanje", župana Toma T. Mencingerja pa spomnili na obljubo z začetka sezone o tesnem sodelovanju s klubom.

Celotno izjavo skupine Red Steelers Ultras Jesenice, objavljeno tudi na njihovi Facebook strani, si lahko preberete v nadaljevanju.

Izjava Red Steelers Ultras Jesenice

MEDTEM, KO HITRO ČAS BEŽI IN ŠE KAR NE VEMO, KJE BOMO NASLEDNJO SEZONO IGRALI:

Imamo "SPONZORJE", ki se le sprenevedajo in pa HZS (mafija), kateri sanjajo o močni slovenski ligi, vsi pa še predobro vemo, kam gre ves denar in zakaj torej za ostale slovenske klube zmanjka denarne pomoči!!!

1. TRANS.:" PROPADLEMU KLUBU EBEL, VZHAJAJOČI ZVEZDI HRBET"
2. TRANS.:" Za EBEL DENAR JE, ZA AHL DENARJA NI!?!? KJE STE SPONZORJI"
3. TRANS.:" HZS MAFIJA"

Vsem "SPONZORJEM" HDD JESENIC:
Ko se je klub močno približal vrnitvi v ligo EBEL, ste bili polni obljub, a ko bi klub moral denar nakazati, ste vsi stisnili rep med noge (J****E SE!!).Ali ne bi bilo smotrneje igrati ligo AHL z 900.000€ proračuna, kot pa ligo EBEL z 900.000€ proračuna!!!??!? Res, da je v klubu pomembna duša, ponos, borbenost, mi navijači..., toda brez denarja igralci, vodstvo, klub pač ne morejo delovati!!JESENICE, Jeseničani, podporniki in vsi navijači hrepenijo po zlatih časih hokeja.

Boste zdaj, ko se JESENIŠKI HOKEJ prebuja iz pepela, klubu in njihovim privržencem obrnili hrbet!?!!!Na začetku sezone je bilo obljubljeno tesno sodelovanje Občine Jesenice z klubom HDD Jesenice, kar je na srečanju z navijaško skupino R.S.U.J. potrdil tudi župan občine, g. Tom T. Mencinger in to še enkrat poudaril na 1. občnem zboru HDD Jesenice.

Celotnemu HZS:
Dovolj vas imamo in vaših praznih obljub o vrnitvi slovenskega hokeja!!! Sanjate o močni domači ligi, sponzorirate pa samo klub, kateri v predragi ligi tujim klubom že leta služi le kot ˇkanonfut'rˇ, na ostale slovenske klube se pa POŽVIŽGATE!!! Pravite, da za slovenske klube denarja ni!!! Mar Olimpija ni slovenski klub???

V medijih Rakovec – Kontrec & Co. kot vedno mlatijo prazno slamo glede podpore HZS o Jeseniškem hokejskem preporodu. Kolikokrat in kako močno ste podprli Jeseniški ali katerikoli drugi slovenski klub? Podpora TEAM-Jesenice ni noben izgovor, pa še tu ste po enem letu pomoč klubu ukinili…

Zahvaljujemo se krovni zvezi HZS za njihovo izkazano nepodporo in polno vrečo praznih oblj ...

V bližnji prihodnosti si želimo snidenja z vami.

Akcije se bodo v prihodnje še nadaljevale. Vse somišljenike vabimo k sodelovanju!

Navijaški pozdrav – R.S.U.J. '90

ENKRAT ULTRAS – VEDNO ULTRAS!!

Komentarjev 2
  • Žurnalček 17:49 05.junij 2016.

    Jaz sem ta zelen , sam če ni Jesenic tudi slovenskega hokeja ni , to mora biti jasno vsakemu cepcu in da en klub ne more odstopati od drugega , ampak morata biti kakor koli že čimbolj izenačena , ker ...prikaži več samo v tekmovalnosti prihaja tudi do kvalitete !

  • nostradamus 14:03 05.junij 2016.

    tokeat imajo gorenci se kako prav