Šport
8465 ogledov

Kaj se dogaja v Miamiju? Komaj se je obdržal na nogah

Matteo Berrettini Profimedia
Italijanski teniški igralec Matteo Berrettini se je v Miamiju na dvoboju z legendarnim Andyjem Murrayem zaradi omotice skorajda sesedel.

Italijanski teniški igralec Matteo Berretini je na igrišču ATP mastersa v Miamiju doživljal pravcato dramo. Sredi dvoboja ga je namreč, tik preden bi moral izvesti svoj začetni udarec (servis), načela omotica, zaradi katere se je skoraj sesedel na tla, a se je še pravi čas uspel nasloniti na kolena in obdržati na nogah. Te sreče pa pred dvema dnevoma ni imel vsega 21-letni Arthur Cazaux, ki se je sredi napornega dvoboja z rojakom Haroldom Mayotom zaradi vrtoglavice zgrudil na tla.

Berrettini jo je odnesel precej bolje kot Francoz Cazaux, ki je na invalidskem vozičku zapustil igrišče. Italijan si je po neljubem dogodku vzel nekaj premora (zahteval je t. i. zdravniški premor, v katerem je zdravnik preveril njegov krvni tlak in mu dal zeleno luč za nadaljevanje obračuna), nato pa dvoboj vendarle uspel dokončati, a se je zmage veselil njegov nasprotnik Andy Murray. Škot je slavil z rezultatom 4:6, 6:3 in 6:4. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.