Šport
6544 ogledov

Kakšna blamaža organizatorjev! "Na igrišče prihaja ..."

Print Screen
Napovedovalcu na teniškem turnirju v Dohi se je pripetila manjša nevšečnost.

Nenavadna napaka napovedovalca, ki je zamešal vrstni red prihoda igralcev na igrišče, je zaznamovala dvoboj uvodnega kroga na teniškem turnirju v Dohi med Madžarom Martonom Fucsovicsem in Špancem Robertom Bautistom Agutom

Na osrednje igrišče slovitega turnirja, kjer so v preteklosti zmagovali nesmrtni velikani tega športa, je najprej prikorakal madžarski tenisač, napovedovalec pa je medtem oznanjal prihod Bautiste-Aguta, sicer dvakratnega zmagovalca tega turnirja.

"Prihaja trikratni finalist tunirja, ki šestič tekmuje v Dohi ... iz Španije ... Prvak iz leta 2019 in 2022. Roberta Bautista Agut," je odmevalo po teniškem kompleksu, medtem ko se je Fucsovics po tunelu premikal proti igrišču.

Ob tem se je vse naokrog svetila grafika z obrazom in imenom španskega tenisača.

Ko je napovedovalec v zadnjem hipu ugledal Fucsovicsa, je njegov glas preplavil dvom, a takrat je bilo že prepozno. "Roberto Bautista Agut," je pridušeno izdavil spiker in nato hitel popravljati svojo napako. "Se opravičujem. Prihaja Marton Fucsovics, dame in gospodje. Marton Fucsovics se nam pridružuje," je pristavil.

tenis lopar igrišče Konec ere Šport Zgodovinsko: po 50 letih "smrt" enoročnega backhanda

Fucsovics, trikratni četrtfinalist turnirja v Dohi, je napovedovalčev spodrsljaj komajda registriral in ostal osredotočen na nalogo pred njim.

V ponovitvi njunega dovoboja izpred dvanajstih mesecev, ki ga je po treh nizih hudega boja dobil Bautista Agut, je že uvodoma dvakrat odvzel servis nasprotniku in hitro povedel s 4:0, v podobnem tonu pa je odigral tudi preostanek obračuna za končno zmago s 6:1, 6:3 in uspešno revanšo.

Fucsovics | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.