Šport
29 ogledov

Kaneov niz se je ustavil pri številki 26

patrick kane chicago blackhawks Profimedias
Hokejist Chicago Blackhawks Patrick Kane je po 26 zaporednih tekmah prvič ostal brez dosežene točke. Branilci naslova lige NHL so doma izgubili proti ekipi Colorado Avalanche (0:3).

Hokejisti Chicaga so v severnoameriški ligi NHL doživeli nov poraz. Na domačem ledu so branilci naslova z 0:3 izgubili proti Coloradu. Tako se je ustavil tudi niz Patricka Kana, ki je na prejšnjih 26 zaporednih tekmah dosegel vsaj točko.

Na drugih tekmah je Buffalo z 0:2 izgubil proti New Jerseyju, New York Islanders z 1:5 proti Floridi, New York Rangers so s 4:2 premagali Edmonton, Philadelphia je po podaljšku s 4:3 odpravila Carolino, Toronto je prav tako po podaljšku s 4:5 klonil pred Tampo Bay, Montreal z 1:3 pred San Josejem, Nashville pa po podaljšku z 1:2 proti Calgaryju. Minnesota je s 6:2 ugnala Vancouver, Winnipeg je s 3:4 izgubil proti St. Louisu, Dallas pa je s 5:1 premagal Columbus.

Liga NHL, izidi:

Chicago Blackhawks : Colorado Avalanche 0:3
Buffalo Sabres : New Jersey Devils 0:2
New York Islanders : Florida Panthers 1:5
New York Rangers : Edmonton Oilers 4:2
Philadelphia Flyers : Carolina Hurrcianes 4:3*
Toronto Maple Leafs : Tampa Bay Lightning 4:5*
Montreal Canadiens : San Jose Sharks 1:3
Nashville Predators : Calgary Flames 1:2*
Minnesota Wild : Vancouver Canucks 6:2
Winnipeg Jets : St. Louis Blues 3:4
Dallas Stars : Columbus Blue Jackets 5:1

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.