Šport
10207 ogledov

Karantena in golota gresta skupaj, še ena lepotica pokazala čare

Ashley Harkleroad Epa
Kar nekaj znanih športnic je karanteno izkoristilo tudi za samopromocijo.

Seznamu športnic, ki so se v zadnjem času razgalile na družbenih omrežjih, se je pridružila tudi nekdanja teniška igralka Ashley Harkleroad.

Golota ji ni tuja, saj se je pred 12 leti fotografirala za revijo Playboy.

"Če vas niso nikoli povabili k fotografiranju za najbolj priljubljeno revijo na svetu, potem ne boste nikoli razumeli ali imeli pravice, da me obsojate za mojo odločitev izpred 12 let," je objavi naslovnice iz leta 2008 pripisala nekdanja tenisačica.

Arina Sobolenko Vroče! Šport Teniška zvezdnica pozirala zgoraj brez: "Ni za mlajše od 18!"

V teniški karavani je tekmovala 12 let in v tem času osvojila osem turnirjev nižjega ranga pod okriljem Mednarodne teniške zveze (ITF). V finalu WTA turnirja je zaigrala samo enkrat in izgubila v dveh nizih.

S turnirskimi nagradami je v karieri zaslužila dober milijon dolarjev, na lestvici WTA pa nikoli ni bila uvrščena višje od 39. mesta. Njen najboljši izid na grand slamih je tretji krog, kamor se je prebila na OP Avstralije (2007) in OP Francije (2003).

Vroče Šport Lepotica se iz karantene javlja popolnoma gola

Po koncu kariere se je danes 34-letna športnica posvetila materinstvu, aktivna pa je tudi na družbenih omrežjih, kjer njenim objavam sledi skoraj 17.000 uporabnikov.

Karanteno jim je tokrat popestrila z golo fotografijo. "Varčujem z oblekami," je pripisala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Been saving money on clothes... #quarentinelife 📸 @nino_rakichevich

A post shared by Ashley Harkleroad (@ashleyharkleroad) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.