Šport
34638 ogledov

Teniška zvezdnica pozirala zgoraj brez: "Ni za mlajše od 18!"

Arina Sobolenko Instagram
Ena najboljših teniških igralk sveta je na spletu objavila vročo fotografijo.

Beloruska tenisačica ter 11. igralka sveta Arina Sobolenko tako kot večina ostalih športnic velik del časa v karanteni preživi na socialnih omrežjih.

Tokrat je nedvomno razveselila svoje Instagram sledilce, saj je na socialnem omrežju objavila fotografijo, na kateri je verjetno pozirala za kakšno izmed revij, na sliki pa je napol gola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❌🔞🤗🤣

A post shared by Aryna Sabalenka🐅 (@sabalenka_aryna) on

Teniška zvezdnica je ob fotografijo objavila emoji, iz katerega naj bi bilo razvidno, da slika ni primerna za mlajše od 18 let, čeprav je najbolj "sporni" del slike sama prej cenzurirala. Na sliki tako leži na trebuhu, medtem ko je zgoraj brez, z velikim rdečim "X" čez prsi.

Sobolenkova je sicer 21-letna beloruska teniška igralka, ki se je povzpela celo na 9. mesto na WTA lestvici, trenutno pa zaseda 11. Je tudi odlična igralka dvojic, kjer se celo lahko pohvali z zmago na enem izmed turnirjev Grand Slama, saj je leta 2019 v paru z Elise Mertens slavila na OP ZDA. V svoji kratki profesionalni karieri je zmagala na devetih WTA turnirjih, šestih posamezno ter treh v dvojicah.

Arina Sobolenko | Avtor: Profimedia Profimedia

Australian Open pretep Cirkus na OP Avstralije Šport Dve ženici obračunali zaradi igralkinega traku, posredovali varnostniki
Komentarjev 8
  • supreme 11:59 08.april 2020.

    hahahahhahahaha....ni za mlajše od 18 let......hahahahaha.......tole bi še 10 letni mulc reku,da če se zajebavate

  • romy 11:49 08.april 2020.

    Skrijte otroke,to je hujše od corone...he he

  • tudbognasvečnereši 09:57 08.april 2020.

    tudi v katoliški reviji OGNJIŠČE dajo malo več pogleda na lepo žensko telo.

Sorodne novice