Šport
44 ogledov

Turnir velike četverice v jesenskem terminu

Roland Garros
Na seznamu prestavljenih tekmovanj se je znašlo tudi OP Francije v tenisu.

Organizatorji teniškega turnirja na igriščih Rolanda Garrosa v Parizu ter Francoska teniška zveza so se odločili, da bodo zaradi pandemije novega koronavirusa drugi grand slam sezone izpeljali v septembru in oktobru, če bo takratni položaj to dopuščal, so sporočili organizatorji tekmovanja na družabnih omrežjih.

Po novih informacijah naj bi peščeni grand slam, ki je bil načrtovan med 24. majem in 7. junijem, prestavili na termin med 20. septembrom in 4. oktobrom. Obenem pa ni jasno, kaj se bo zgodilo s preostalimi turnirji, ki so bili načrtovani v omenjenih dveh tednih sezone.

Med 20. septembrom in 4. oktobrom sicer potekajo turnirji serije ATP v Metzu, St. Peterburgu, Chengduju, Sofiji, Zhuhaiju, obenem pa je takrat na sporedu še Laverjev pokal v Bostonu. V tem času so na sporedu tudi turnirji serije WTA v Guangzhouju, Seulu, Tokiu, Wuhanu in Taškentu.

tenis žogica Odpoved Šport Tudi tenis žrtev koronavirusa

Krovni teniški zvezi ATP in ITF sta sicer pred časom sporočili, da se sezona ne bo nadaljevala pred 20. aprilom, ženska krovna zveza WTA pa se je odločila, da bodo naslednji turnirji, če bo to dopuščal položaj glede bolezni covid-19, od 2. maja naprej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice