Šport
41 ogledov

Katanec mu je dal najlepše darilo

Nejc Vidmar Domžale Maribor PLTS Saša Despot
"Videl sem dva velika mojstra na delu, v samem načinu vadbe pa ni velikih razlik," je reprezentančne treninge s Samirjem Handanovićem in Janom Oblakom opisal Nejc Vidmar.

Domžalski vratar Nejc Vidmar se je po reprezentančni akciji vrnil v klubsko gnezdo, vabilo selektorja Srečka Katanca pa mu je polepšalo osebni praznik: "Gre za najlepše darilo, ki sem ga kadarkoli dobil za rojstni dan. Moja žena s to izjavo verjetno ne bo najbolj zadovoljna, vendar sama dobro ve, koliko mi pomeni vpoklic v slovensko reprezentanco. Bilo je lepo, vendar sedaj sem že preklopil nazaj na klubsko zgodbo. Želim pomagati ekipi, tako kot je ona meni, da sem prišel do tega vpoklica."

Kljub bogatim klubskim izkušnjam je 26-letnik pozorno prisluhnil nasvetom reprezentančnih kolegov Samirja Handanovića in Jana Oblaka"Videl sem dva velika mojstra na delu, v samem načinu vadbe pa ni velikih razlik. V Domžalah delamo podobne stvari in lahko rečem, da imamo zelo moderen način treniranja. Na tem področju ne zaostajamo za nikomer in delamo res dobro. Morda sem imel pri vaji ali dveh malce težav, saj jih nisem poznal. Celoten teden je bila ena velika učna ura in zelo lepo je bilo vaditi s takšnima vratarjema," je v pogovoru za klubsko spletno stran pojasnil Vidmar, ki je že v pričakovanju občinskega derbija. "Tekma z Radomljami bo zahtevna, o čemer pričata že prva dva medsebojna obračuna. Še posebej prvi, kjer smo se v prvem polčasu precej mučili. V posameznih delih tekem je bil tekmec zelo nevaren in na srečo smo ostali zbrani ter obakrat ohranili mrežo nedotaknjeno." 

Več na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.