Šport
30 ogledov

Kavčič osumljen prirejanja rezultatov

Blaž Kavčič OP Avstralije Grand Slam Melbourne Duckworth drugi krog 2. kolo Reuters
Predstavniki organizacije ATP naj bi slovenskemu tenisaču Blažu Kavčiču zasegli prenosni računalnik. Po pisanju hrvaških medijev naj bi bil Ljubljančan osumljen prirejanja rezultatov, in to le nekaj ur pred četrtfinalnim obračunom z domačim favoritom Marinom Čilićem.

Hrvaški mediji poročajo o incidentu na teniškem turnirju v Zagrebu. Predstavnik organizacije ATP naj bi zasegel prenosni računalnik slovenskega tenisača Blaža Kavčiča, ki je domnevno osumljen prirejanja rezultatov.

Kavčič se je že odzval preko socialnega omrežja Twitter, kjer je zapisal: ''Še vedno imam računalnik in dela odlično. Pravkar sem si na njem ogledal Arrow (ameriška TV serija, op. a.). Mediji lahko dandanes počnejo, kar se jim zahoče.''

Agent zanikal obisk predstavnika ATP

''To je novinarska nebuloza. Zgodilo se ni prav nič, Blažu pa niso zasegli računalnika. Lahko pa si mislite, kako se počuti le nekaj ur pred dvobojem, če se o njem tako piše,’’ je za Sportal povedal Kavčičev agent Gašper Pavli in zanikal, da bi Kavčiča danes sploh obiskal predstavnik ATP. Pavli je še razkril, da je bil Kavčič s strani predstavnika ATP povabljen na kratek pogovor, ki pa je bil izobraževalne narave. ''Denimo, da pred dvobojem na Twitterju ne bi slučajno napisal, da ga boli roka ali kaj podobnega, saj lahko to vpliva na potek športnih stav. To pa je bilo tudi vse,'' je dodal Pavli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.