Šport
19 ogledov

Klavrna vrnitev v prenovljeni MSG

new york rangers lundqvist Reuters
V severnoameriški hokejski ligi je bilo sinoči na sporedu pet tekem. Le na eni so zmagali gostitelji, in sicer v Vancouvru, kjer so Canucks ugnali Washington Capitals s 3:2.

Za Vancouver je bila to četrta zaporedna zmaga in skupno deveta v sezoni. Lahko bi bila tudi prepričljivejša, glede na to, da je bilo razmerje strelov 41-19 v korist gostiteljev.

Najbolj boleč poraz so doživeli gledalci v New Yorku. Potem ko so njihovi ljubljenci uvodne štiri tedne zaradi prenove dvorane Madison Square Garden, ki je stala okroglo milijardo dolarjev, preživeli na gostovanjih, so se ob vrnitvi nadejali snidenja in zmage, če ne, pa vsaj kakšnega zadetka. Doživeli niso niti prvega niti drugega. Montreal je zmagal z 2:0.

Prepričljivi zmagi v gosteh so dosegli tudi hokejisti Pittsburgh Penguins, ki so s 3:1 ugnali Carolino, in aktualni prvaki lige NHL Chicago Blackhawks, ki so bili s 5:1 boljši od Minnesote.

Najzanimivejši je bil obračun dveh najslabših ekip v ligi. Dallas je vpisal peto zmago in Buffalo s 4:3 prikoval na zadnje mesto razpredelnice z vsega dvema zmagama.

Liga NHL, rezultati:

Carolina Hurricanes : Pittsburgh Penguins 1:3
Buffalo Sabres : Dallas Stars 3:4
New York Rangers : Montreal Canadiens 0:2
Minnesota Wild : Chicago Blackhawks 1:5
Vancouver Canucks : Washington Capitals 3:2

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.