Šport
0 ogledov

Ko daš štiri gole in izgubiš

Eric Nystrom Reuters
Onstran Atlantika v severnoameriški hokejski ligi so ponoči odigrali pet tekem. Eric Nystrom je na gostovanju v Calgaryju v rednem delu tekme kar štirikrat zatresel mrežo, vendar pa je njegov Nashville kljub temu izgubil. Po kazenskih strelih so bili s 5:4 boljši hokejisti domačega moštva Flames.

Tekmo v Calgaryju je v četrtem krogu kazenskih strelov odločil Sean Monahan, Calgary pa je v rednem delu izsilil podaljšek z zadetkom Davida Jonesa.

Ekipa New Jersey Devils je doma z 2:1 odpravila ekipo Washington Capitals, ki je vpisal še sedmi zaporedni poraz. Enainštiridesetletni češki veteran Jaromir Jagr je bil podajalec pri obeh zadetkih, skupno je v ligi NHL vpisal že 1033 podaj, s čimer je pristal na desetem mestu večne lestvice podajalcev v ligi NHL, deseto mesto si deli z nekdanjim soigralcem Mariem Lemieuxom. Čeh se sploh ni zavedal novega mejnika, na njega so ga opomnili šele novinarji po tekmi: "Nisem vedel. Temu sploh nisem dajal pozornosti."

Detroit Red Wings je bil v derbiju atlantske skupine boljši od Montreal Canadiens s 4:1, ekipa Florida Panthers je na domačem ledu z 2:3 klonila proti Colorado Avalanche, moštvo Edmonton Oilers pa je prav tako vpisalo domači poraz, ko je izgubilo proti Phoenix Coyotes s 3:4.

Anže Kopitar in Los Angeles Kings so imeli prosti večer pred dvobojem s kalifornijskimi tekmeci Anaheim Ducks, sicer vodilnemu moštvu lige.

Liga NHL, izidi:

New Jersey Devils : Washington Capitals 2:1

Detroit Red Wings : Montreal Canadiens 4:1

Florida Panthers : Colorado Avalanche 2:3

Calgary Flames : Nashville Predators 5:4 (kazenski streli)

Edmonton Oilers : Phoenix Coyotes 3:4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.