Šport
7902 ogledov

Ko Novaku popustijo zavore: Srb popolnoma znorel

Novak Đoković Profimedia
Gledalci so tako razjezili Srba, da je ta sredi dvoboja znorel nad svojimi navijači.

Drugi teniški igralec sveta Novak Đoković je popolnoma izgubil živce tekom dvoboja ATP pokala, ko je proti Južnoafričanu Kevinu Andersonu branil barve Srbije. Tekom igre se je namreč celo spravil nad svoje navijače.

Đoković je sicer 91. igralca sveta odpravil z 2:0, a je oba niza dobil šele po podaljšani igri. Prav tekom tie-brakea prvega niza pa se je začel Đokovićev boj z navijači.

Anderson je na Srbovo stran poslal zelo globoko žogo, ki je morda celo pristala v avtu, a se sodnik ni oglasil, odreagiralo pa je občinstvo, ki je vse skupaj hrupno pospremilo ter pri tem zmotilo Đokovića, ki ni vedel, ali naj nadaljuje s točko, ali ne.

Novak Đoković | Avtor: Epa Epa

Točka je na koncu pripadla Južnoafričanu, Đoković pa je zahteval analizo s sokoljim očesom, a mu glavni sodnik zaradi pozne odločitve tega ni dovolil. 

Hrup gledalcev (predvsem Đokovićevih navijačev) se je nato nadaljeval tudi tekom naslednje točke, kar je povzročilo, da je Srb po koncu popolnoma izgubil živce ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice