Šport
68 ogledov

Ko Đoković zasliši jok svojega sina

novak đoković stefan Youtube
Novak Đoković se je prikupil navijačem v Rimu.

Nekdanji prvi igralec sveta Novak Đoković je v drugem krogu teniškega mastersa v Rimu premagal Aljaža Bedeneta in se bo v naslednjem krogu pomeril z Robertom Bautisto Agutom.

Srbski tenisač je prost dan v večnem mestu izkoristil za trening s Čehom Tomašem Berdychom na igriščih legendarnega kompleksa Foro Italico. Po koncu naporne vadbe je na tribuni zaslišal jok svojega sina Stefana, zato se je odločil, da bo malčka pripeljal na igrišče in ga poskušal razvedriti. Občinstvo je bilo seveda navdušeno.

Potezo enega najboljših teniških igralcev vseh časov so pozdravili srbski mediji, odzivi javnosti pa so bili mešani. "Verjetno zato vedno izgubi v tretjem krogu," se je glasil eden od komentarjev. "Morda bi bil lahko Stefan njegov trener," pa je v luči dejstva, da Đoković trenutno nima trenerja, zapisal nek šaljivec.

Đoković trenutno preživlja rezultatsko krizo, nedavno pa je šokiral z odločitvijo, da konča sodelovanje z dolgoletnimi člani njegove ekipe. Na zadnjem turnirju v Madridu je prišel vse do polfinala, kjer ga je premagal Rafael Nadal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.