Šport > Kolesarstvo
35630 ogledov

Jumbo-Visma naredila neverjetno reklamo Sloveniji in njenim lepotam

Primož Roglič
1/6
Jumbo-Visma
Jumbo-Visma organizira nagradno igro, v kateri so glavna nagrada kolesarske počitnice v Sloveniji.

"Zadnja priložnost, da zadanete kolesarski izlet po Sloveniji in odkrijete najlepše kolesarske poti po domovini Primoža Rogliča," so v zadnjih dneh oglaševali preko socialnih omrežij pri kolesarski ekipi Jumbo-Visme.

Nizozemska ekipa, katere glavni junak zadnjih sezon je ravno Slovenec Primož Roglič, namreč organizira nagradno igro, skozi katero močno promovira Slovenijo in njene lepote, glavna nagrada pa je prav kolesarsko popotovanje po Sloveniji.

Roglič sicer ob Tadeju Pogačarju in Luki Dončiću velja za enega največjih promotorjev Slovenije v svetu, tokrat pa je svoje v tej smeri pristavila še Rogličeva ekipa, katere član je že šesto leto, pogodba pa ga z moštvom veže še za prihodnji dve.

"Ste si od nekdaj želeli kolesariti skozi domače kraje Primoža Rogliča? Zdaj imate priložnost, da zadanete kolesarske počitnice za dve osebi v Sloveniji" promovirajo nagradno igro pri Jumbo-Vismi.

Lepote Slovenije | Avtor: Jumbo-Visma/Jošt Gantar Jumbo-Visma/Jošt Gantar

V nagradni igri se lahko sodeluje preko spletne strani Jumbo-Visme, na kateri so prikazane tudi številne fotografije Slovenije in njenih lepot.

Kot glavno nagrado lahko sodelujoči v nagradni igri zadanejo kolesarske počitnice za dve osebi v hotelu Rogla. "Skočite na svoje kolo in v Rogličevem stilu odkrijte barvito ter izzivov polno okolje Slovenije. Obiščite sankališče Zlodejevo, potopite se v hotelski bazen, ali pa se sprostite v tamkajšnji savni."

"Slovenija se vse bolj profilira kot kolesarska država. Čas je za odkrivanje najlepših kolesarskih poti po domovini Primoža Rogliča," so veliko reklamo Sloveniji in vsem našim lepotam pripravili pri Jumbo-Vismi.

Lepote Slovenije | Avtor: Jumbo-Visma/Tomo Jeseničnik Jumbo-Visma/Tomo Jeseničnik

Komentarjev 3
  • Avatar Boris Hribljan
    boris199 16:09 11.julij 2021.

    Jaz bi se pa prijavil! Res bi šel malo kolesarit, iz LJ do Logatca pa nazaj, ali pa iz Naklega do Kranja, če bi pa še Zlodejevo videl bi bilo pa že višek predrznosti!...😀

  • lada 15:00 11.julij 2021.

    dani šafla miljone na papirju, če ga pa vprašaš jurja mi dej, bo pa takoj crknu - klošar !

  • Danny_Schaefer 13:57 11.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦