Šport > Kolesarstvo
8249 ogledov

Roglič zapel slovito Slakovo pesem... Primož, drži se raje kolesarstva!

Primož Roglič Youtube
Primož Roglič je preko svojega Youtube kanala delil video z vrhunci dogodka Zlati krog s Primožem Rogličem.

Fundacija slovenskega kolesarja Primoža Rogliča in Nova KBM sta v začetku tega meseca v Mariboru organizirala dobrodelni dogodek Zlati krog s Primožem Rogličem. S kolesarskim šampionom se je na 60 km dolgo pot iz Maribora do Ptuja ter nazaj podalo 250 prijavljenih kolesarjev, za dober namen pa so zbrali 31.550 evrov.

Dražitelji so se lahko po koncu preizkušnje potegovali za različne Rogličeve artikle, med drugim tudi za dres, ki ga je nosil na dirki po Franciji ter nekaj ročnih ur. Celoten izkupiček, ki so ga zbrali iz prijavnin in dobrodelne dražbe, je namenjen Fundaciji Primoža Rogliča, ki skrbi za razvoj mladih kolesarjev.

Vrhunce omenjenega dogodka pa si lahko pogledate v zelo simpatičnem videu, ki je postal sploh prvi posnetek, ki ga je Primož Roglič kdaj delil preko svojega uradnega Youtube kanala. Na njem lahko vidite, kako prijetno vzdušje je vladalo na omenjenem dogodku, medtem ko je Primoževe sledilce še posebej navdušil en utrinek.

Na posnetku (ob 2:47) si namreč naš kolesarski šampion v avtu sproščeno prepeva slovito pesem Lojzeta Slaka "Čebelar". Ne moremo ravno reči, da je Primož navdušil s svojim petjem, je pa zagotovo poskrbel še za eno simpatično situacijo, zaradi katerih ga njegovi navijači tako občudujejo. Primož, nikoli se ne spremeni!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.