Šport
33 ogledov

Komentator Ćosić: "Opravičujem se, sem le človek"

Drago Čosić novinar komentator HRT Zagreb Anto Magzan/PIXSELL
Priljubljeni komentator hrvaške državne televizije HRT Drago Ćosić se je po doživetem komentiranju tekme polfinala rokometnega evropskega prvenstva opravičil gledalcem.

Drago Ćosić že leta navdušuje s svojimi rimami in evforijo, ki ga prevzame ob nastopih hrvaških športnikov, nič drugače pa ni bilo med pravkar končanim evropskim prvenstvom v rokometu na Danskem.

Tam je Hrvaška znova ostala brez boja za zlato kolajno, ko jo je v polfinalu ustavila Danska, Ćosić pa je tako kot kasneje selektor Slavko Goluža svoj žolč zlil na nemška sodnika, ki naj bi oškodovala "kavboje".

Opravičilo med finalom

Tudi njegovi zvesti privrženci, za mnoge je najboljši komentator na HRT, so mu namenili kar nekaj kritik, zaradi katerih se je ob včerajšnji finalni tekmi med Francijo in Dansko opravičil.

"Opravičujem se zaradi velike količine emocij in neprofesionalnosti, ki sem jo pokazal med prenosom polfinalne tekme Danske in Hrvaške. Emocije so me ponesle – upam, da mi tega ne bodo zamerili, ker sem le človek," je dejal Ćosić.

Za vse, ki Ćosića še ne poznate, je tu "best of":

Komentarjev 6
  • ac-dc 22:19 27.januar 2014.

    ... pa rokometna tekme pred 10 leti na EP v Ljubljani. Ko so izgubili, so še nekaj let pogrevali krivico, ki se jim je zgodila. Pa Pajoviča tožit ipd..

  • Dioklecian 19:52 27.januar 2014.

    Čamile ne bluzi.

  • chamil 16:45 27.januar 2014.

    Kadar pa slovenija izgublja vsepovsod pa se na koncu prime zimskih športov in se delamo da so tako pomembni.