Šport
21 ogledov

Kopitar zabil po 15 sekundah

Kopitar Vojnov Williams Los Angeles Kings San Jose Sharks NHL Reuters
Slovenski hokejski zvezdnik v severnoameriški ligi NHL Anže Kopitar nadaljuje dobre predstave na pripravljalnih tekmah svojega moštva Los Angeles Kings za sezono 2013/14.

Kopitar je na tekmi proti New York Rangers, ki so jo kralji v Las Vegasu dobili s 4:1, dosegel prvi gol na tekmi. Vratarja Henrika Lundqvista je premagal že po 15 sekundah igre.

Za kralje, ki so že v uvodni tretjini povedli s 3:1, so poleg Kopitarja zadeli še Jeff Carter, Mike Richards in Trevor Lewis, edini gol za rangerje pa je dosegel J.T. Miller.

Vratar kraljev Jonathan Quick je zbral 22 obramb, na drugi strani pa je imel Lundqvist precej več dela; zaustavil je 29 strelov.

Kalifornijska ekipa se bo v Las Vegasu v okviru priprav na novo sezono pomerila še z moštvom Colorado Avalanche; za kralje bo bržkone spet zaigral tudi kapetan Dustin Brown, ki je bil poškodovan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.