Šport > Košarka
302 ogledov

Bečirović znova pod taktirko Obradovića

Sani Bečirović Bečirovič Becirovic KZS/www.alesfevzer.com
Sani Bečirović in Boštjan Nachbar, ki bosta 30. avgusta v Stožicah zaključila svoji športni poti, sta določila postavi obeh ekip, v katerih bosta zaigrala na "Košarkarski simfoniji".

Med njimi so številni nekdanji in še aktivni zvezdniki, kakor tudi trenerji, ki so oba slovenska šampiona vodili skozi karieri.

Na parketu stožiške dvorane se bodo med drugimi predstavili Marco Belinelli, Luigi Datome, Dimitris Diamantidis, Fragiskos Alvertis, Šarunas Jasikevičius, Vladimi Boisa, Jiri Welsch, Vlatko Ilievski, Jasmin Hukić ter legende slovenske košarke, kot so Marko Milič, Jaka Lakovič, Beno Udrih, Rašo Nesterović, Matjaž Smodiš, ...

Najbolj eminentno ime prireditve pa bo verjetno sedelo na klopi. Ekipo Sanija Bečirovića bo namreč med drugimi vodil najtrofejnejši evropski trener Željko Obradović, devetkratni evropski prvak. Eden od njegovih pomočnikov bo Saša Đorđević.

Prireditev bo imela bogat spremljevalni program. Manjkalo ne bo glasbe, plesa, ognjenih predstav in presenečenj. V dvorani Stožice bo nastopila tudi originalna zasedba legendarnih Zmajčic. Organizatorji obljubljajo, da smeha na Košarkarski simfoniji ne bo zmanjkalo, saj se bosta Bečirović in Nachbar pomerila v mnogih zabavnih igrah, v katere bodo vključeni tudi zvezdniški gostje ter gledalci s tribun.

Vstopnice so že na voljo na spletu Moje karte, dobiti pa je mogoče tudi omejeno število posebnih paketov, "Meet&greet vstopnic", ki poleg srečanja z vsemi igralci po tekmi vključujejo še hrano in pijačo.

Slovenija Grčija EuroBasket Stožice Ljubljana Nachbar Slovo in pol Šport Zadnja simfonija za Sanija in Bokija

Ekipo Sanija Bečirovića sestavljajo: Fragiskos Alvertis, Pero Antić, Marco Belinelli, Vladimir Boisa, Primož Brezec, Primož Brolih, Luigi Datome, Dimitris Diamantidis, Jurica Golemac, Jasmin Hukić, Vlatko Ilievski, Šarunas Jasikevičius, Slavko Kotnik, Saša Pavlović, Miroslav Raduljica, Matjaž Smodiš, Dalibor Bagarić in Rodrigo de la Fuente (trenerji Memi Bečirović, Saša Đorđević, Dimitris Itoudis, Tone Krump, Željko Obradović).

Na strani Boštjana Nachbarja pa bodo: Boris Gorenc, Goran Jagodnik, Nenad Krstić, Jaka Lakovič, Erazem Lorbek, Marko Milič, Rašo Nesterović, Smiljan Pavić, Igor Rakočević, Uroš Slokar, Zoran Planinić, Beno Udrih, Samo Udrih, Nikola Vujčić in Jiri Welsch. Trenerji so: Zoran Martić, Grega Nachbar, Aleš Pipan, Zmago Sagadin in Jure Zdovc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.