Šport > Košarka
26 ogledov

Bryant priskrbel denar za odpuščena delavca

Kobe Bryant Žurnal24 main
Kobe Bryant je znova pokazal svoj čut za sočloveka, ko je odpuščenima delavcema v kolektivu LA Lakers iz klubske blagajne priskrbel okoli 65.000 dolarjev.

Pred začetkom nove sezone - ta je zaradi lockouta sicer pod vprašajem - so se pri Jezernikih odločili, da ne bodo podaljšali pogodbe z dvema zaposlenima delavcema v videu oddelku - to sta Chris Bodaken in Patrick O'Keefe. Ko je za to izvedel Kobe Bryant, je delavcema obljubil, da jima bo pomagal. In jima je: zvezdnik Los Angeles Lakersov, ki naj bi se sicer pred dnevi v cerkvi v San Diegu zapletel v manjši "pretep" z oboževalcem, je od kluba zahteval, da se del denarja od bonusa, ki pripada ekipi po lanski uvrstitvi v končnico, dodeli Bodakenu in O'Keefeju. Na koncu si bosta omenjena delavca razdelila 65.000 ameriških dolarjev.

"Bryant vedno gleda tudi na ljudi, ki so nižje od njega na klubski lestvici," je povedal O'Keefe, Bodaken pa dodal: "Dejal nama je, da bo poskrbel za naju in to je tudi storil.Treba je priznati, da večina ljudi na svetu tega ne počne tako kot on, ki nee ostaja zgolj pri besedah."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.