Šport > Košarka
20 ogledov

Bryant vse bliže Virtusu

nba filipini kobe bryant EPA
Zvezdnik lige NBA Kobe Bryant je tik pred tem, da sprejme ponudbo bolonjskega Virtusa in zanj odigra ekshibicijsko tekmo. Z njo bi zaslužil dva milijona ameriških dolarjev.

Kot poročajo italijanski mediji, so pogajanja med obema stranema zelo intenzivna, kmalu pa naj bi prišlo do dogovora. Predsednik Virtusa Claudio Sabatini je Bryantu ponudil dva milijona dolarjev, v zameno pa bi košarkar LA Lakers za štiri dni prišel v Italijo in odigral ekshibicijsko tekmo na prireditvi s pomenljivim naslovom Kobe Night. Po Sabatinijevih besedah so se že našli sponzorji in mediji, ki so pripravljeni pokriti dogodek.

Globoko v Bryantovi senci pa se je zgodil prihod še enega igralca iz NBA v Evropo. Član prve peterke moštva Oklahoma City Thunder Thabo Sefolosha je po besedah agenta Guya Zuckerja tik pred podpisom pogodbe s turškim Fenerbahčejem. Košarkar, ki ima švicarski potni list, bo imel v pogodbi tako imenovani člen NBA out, po katerem se bo vrnil v ZDA, ko se bo lockout končal. Sefolosha je v zadnji sezoni povprečno dosegal po 5,1 točke in imel po 4,4 skoka na tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.