Šport > Košarka
9 ogledov

Bubnić ostaja zmaj

union olimpija panathinaikos dražen bubnić lasme bramos evroliga Anže Petkovšek
Union Olimpija je podaljšala pogodbo s hrvaškim krilnim centrom Draženom Bubnićem. Kot so sporočili iz kluba, je 206 centimetrov visoki košarkar, ki ima tudi slovenski potni list, podaljšal sodelovanje do konca sezone 2013/14.

Bubnić je v Ljubljano prišel iz domžalskega Heliosa, v lanski sezoni pa je za Union Olimpijo v Ligi ABA in evroligi v povprečju dosegal štiri točke ter dva skoka na tekmo. V slovenski ligi Telemach je v skupno statistiko v povprečju prispeval 6,1 točke in 2,5 skoka na tekmo.

"Dražena dobro poznam še iz Laškega, kjer je uspešno igral. Je zagotovo igralec, ki ga Union Olimpija potrebuje. Ima tudi slovensko državljanstvo, kar bo izjemno pomembno v ligi Telemach. V lanski sezoni ni imel najboljše sezone, a verjamem, da lahko v naslednji sezoni pokaže veliko več," je ob podaljšanju pogodbe z Bubnićem povedal trener Olimpije Aleš Pipan.

"Vesel sem, da smo se dogovorili za podaljšanje pogodbe z Unionom Olimpijo. V Ljubljani se dobro počutim in se že veselim dela s trenerjem Pipanom, s katerim sva dobro sodelovala že v Laškem," pa je dejal Bubnić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.