Šport > Košarka
209 ogledov

Cedevito Olimpijo okrepil reprezentant Kosova

Cedevita Olimpija Anže Petkovšek
Nova okrepitev za Cedevito Olimpijo.

Ameriški košarkar s kosovskim potnim listom Shawn Jones je na položaju krilnega centra okrepil ljubljansko ekipo Cedevita Olimpija. Kot so danes sporočili iz ljubljanskega kluba, je 203 centimetre visoki igralec minulo sezono končal pri Hapoelu Haifi, v sezoni 2021/22 pa je nosil dres Splita. Z ljubljanskim kolektivom je podpisal enoletno pogodbo.

Jones ima od leta 2016 tudi potni list Kosova, s kosovsko reprezentanco pa je nastopal v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2019 in predkvalifikacijah za svetovno prvenstvo leta 2023.

Jaka Blažič Vrnitev legende Šport Ljubljenec ljubljanskega občinstva se vrača v Olimpijo

"Shawn Jones je igralec, ki že vrsto igra v Evropi, zato ima veliko izkušenj, obenem pa je v svoji karieri že uspešno sodeloval z našim glavnim trenerjem in upam, da bo enako tudi pri nas v Cedeviti Olimpiji," je ob podpisu pogodbe med drugim dejal športni direktor Cedevite Olimpije, Vlado Ilievski (na sliki zgoraj).

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.