Šport > Košarka
194 ogledov

Ljubljenec ljubljanskega občinstva se vrača v Olimpijo

Jaka Blažič Anže Petkovšek Tekma Evropskega pokala med Cedevito Olimpija in Darussafako Tekfen v dvorani Stožice.
Jaka Blažič se vrača k Cedeviti Olimpiji.

Slovenski košarkarski reprezentant Jaka Blažič se vrača k Cedeviti Olimpiji. Kot so danes sporočili iz tabora zmajev, se Blažič po sezoni v Turčiji vrača v Ljubljano, kjer je že igral med letoma 2019 in 2022.

"Iskreno smo izredno veseli, da se eden od obrazov Cedevite Olimpije v zadnjem desetletju po enoletnem premoru vrača v naš klub. Verjamemo, da bo zopet prevzel vlogo enega od nosilcev in da bo vzgled s svojim pristopom in z delom v prihajajoči sezoni. Jaka je vrhunski človek in profesionalec, resnično se veselimo sodelovanja z njim," je ob podpisu pogodbe z Blažičem med drugim povedal športni direktor ljubljanskega kluba, Vlado Ilievski.

Vrnitve v Ljubljano je vesel tudi Blažič. "Zelo vesel sem, da se po eni sezoni vračam v Ljubljano, in upam, da bomo skupaj ponovno spisali uspešno zgodbo, ki bo atraktivna za vse, ki podpirajo Cedevito Olimpijo," je dejal 33-letni košarkarski reprezentant, ki je bil del zlate reprezentance z EP 2017.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice