Šport > Košarka
28066 ogledov

Dončić pokazal novo 'jahto', mnogi so ostali odprtih ust

Luka Dončić Profimedia
Da ima Luka Dončić rad morje in vse z njim povezane radosti, ni skrivnost. Tudi tokrat je s fotografijo, ki jo je delil na Instagramu, dokazal, da se na morju res odlično počuti. Celo tako zelo, da se zna na zabaven način pošaliti.

Tokrat je košarkar Dallas Mavericks Luka Dončić objavil fotografijo z morja, zraven pa pripisal, da je to njegov novi čoln. Vse lepo in prav, če le prva violina slovenske košarkarske reprezentance ne bi sedel v majhnem gumenjaku. Po objavi fotografije na družbenih omrežjih so se seveda pod fotografijo vsuli zanimivi in hudomušni komentarji. 

"Premajhen zanj," se je glasil eden od komentarjev na Facebook strani Navijači Luke Dončića. "Ali so mu zmanjšali plačo, ker se niso uvrstili v končnico?" je v šali pripisal nekdo drug. Na Twitterju je nekdo zapisal: "Dončić je zaradi tega legenda."

Pri Dončićevem Dallasu so bili sicer ponoči precej dejavni na NBA-tržnici. Tako so v svoje vrste zvabili kar dva nova obraza, ki bosta imela izjemno pomembno vlogo predvsem v obrambi, za sodelovanje pa so se zahvalili Reggieju Bullocku. Več o tem si lahko preberete tukaj

Luka Dončić Reggie Bullock dva nova obraza v klubu Šport Pri Dallasu so se znebili igralca, ki je prišel kot velika okrepitev

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:21 06.julij 2023.

    Pustite Luka na miru,imate sami s sabo dovolj dela