Šport > Košarka
9117 ogledov

Pri Dallasu so se znebili igralca, ki je prišel kot velika okrepitev

Luka Dončić Reggie Bullock Profimedia
Franšiza iz Teksasa je še naprej dejavna na NBA tržišču. V svoje vrste so zvabili Granta Williamsa, povsem blizu kluba je tudi Mattise Thybulle, za sodelovanje pa so se zahvalili Reggieju Bullocku.

Dallas Mavericks so v svoje vrste (skorajda že) zvabili še enega Avstralca. Joshu Greenu in Danteju Exumu, ki je sodelovanje z zasedbo iz Teksasa sklenil pred dnevi, se bo očitno pridružil dosedanji član Portlanda Matisse Thybulle. Gre za košarkarja, ki bo po svojem načinu igre Dallasu prišel še kako prav, z Dallasom pa naj bi kmalu podpisal predpogodbo. 

Luka Dončić in kolegi namreč niso blesteli v obrambi, še zlasti po odhodu Doriana Finney-Smitha, ki je bil zamenjan v Brooklyn za Kyrieja Irvinga. Nekaj pomankljivosti v obrambi naj bi zdaj pri Dallasu zakrpali s 26-letnim Avstralcem, ki je bil kot član Philadelphie že dvakrat izbran v drugo obrambno peterko lige.

"Portlandov omejeni prosti igralec (RFA) Matisse Thybulle namerava podpisati predpogodbo z Dallas Mavericks," je na svojem twitterju zapisal priznani novinar Chris Haynes. Novinar Marc Stein je sicer prepričan, da bo Portland za vsako ceno skušal izenačiti Dallasovo ponudbo, kar bi pomenilo, da bi Thybulle ostal v Oregonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice