Šport > Košarka
652 ogledov

Ta ekipa želi Dončiću iz Dallasa speljati Irvinga

Irving Dončić Profimedia
V boj za storitve Kyria Irvinga se je vključila še ena ekipa, poročajo ameriški mediji.

Čeprav med poznavalci lige NBA velja prepričanje, da bosta Kyrie Irving in Dallas Mavericks dosegla dogovor o novi pogodbi, s katero bi Irving ostal član ekipe iz Teksasa, pa je pri muhastemu zvezdniku vselej treba biti previden do konca. Po poročanju ameriških medijev se je za storitve Irvinga, ki je v ligi NBA veliko prahu dvigoval zaradi tega, ker se ni želel cepiti proti covidu-19, zdaj ogrelo še eno moštvo.

Gre za v zadnjih letih visokoletečo ekipo Phoenix Suns, ki cilja na sam naslov lige NBA. Po poročanju poznavalca lige NBA Chrisa Haynesa Irving načrtuje sestanek z vodstvom kluba iz Arizone, potem ko se bo danes odprlo uradno pogajalsko obdobje. A Irving se bo, tako Dallas Morning News, sestal in pogajal tudi z Mavericksi.

Kyrie Irving Bo ostal? Šport Takšne so možnosti za odhod Irvinga iz Dallasa

Spomnimo: vodstvo franšize Dallas Mavericks je javno izrazilo željo, da Irving podaljša pogodbo, ključ za uspeh pa pri pogajanjih naj bi bila dolgoročnost pogodbe in ne toliko višina pogodbe, opozarjajo analitiki. Pri Dallas Morning News dodajajo, da bi Mavsi lahko Irvingu ponudili petletno pogodbo v skupni višini 272 milijonov dolarjev (cca. 250 milijonov evrov, op. p.).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.