Šport > Košarka
40 ogledov

CSKA v Beogradu kot prvi na Final4

Crvena zvezda CSKA Moskva Evroliga četrtfinale EPA
Košarkarji moskovske ekipe CSKA so prvi udeleženci zaključnega turnirja Evrolige.

V ponedeljek so košarkarji CSKA v tretji tekmi četrtfinala še tretjič premagali Crveno zvezdo, tokrat z 78:71, ter si s skupnim izidom 3:0 v zmagah že zagotovili nastop na zaključnem tekmovanju četverice najboljših v Evropi v Berlinu.

CSKA Moskva bo še petič v nizu nastopila na tem turnirju, skupno pa že 13. v zadnjih 14 letih. Beograjski tekmeci so sicer v zadnji četrtini še poskusili narediti preobrat, z -12 so prišli na le eno točko zaostanka, toda nato so Nikita Kurbanov, Cory Higgins in Nando De Colo poskrbeli za zmago Moskovčanov. De Colo je tekmo končal pri 20 točkah, Miloš Teodosić jih je dodal 12, prav tako Kurbanov. Pri gostiteljih pa je Quincy Miller dvoboj končal pri 15 točkah.

V preostalih tekmah četrtfinala sta v najboljšem položaju Fenerbahče in Laboral Kutxa, ki proti Realu in Panathinaikosu vodita z 2:0 v zmagah. Na dvoboju med ekipama Lokomotiv Kuban in Barcelono je izid 1:1.

Evroliga, četrtfinale (tretje tekme):

Crvena Zvezda - CSKA Moskva 71:78 (21:18, 14:18, 12:23, 24:19)  /0:3/
Miller 15; De Colo 20.

Torek:
Panathinaikos - Laboral Kutxa  /0:2/
Barcelona - Lokomotiv Kuban  /1:1/
Real Madrid - Fenerbahče  /0:2/

/X:Y/ - izid v zmagah; igrajo na tri zmage

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.