Šport > Košarka
15844 ogledov

Curryju se je 'utrgalo' ob usodnem košu za Dončićev Dallas

Steph Curry Epa
Dvakratnemu MVP-ju lige NBA se je odpeljalo ob zmagovitem košu Damiona Leeja.

Phoenix Suns so za uvod v novo sezono premagali Dallas Mavericks (107:105). Odločilni koš je deset sekund pred koncem dosegel Damian Lee, nekdanji košarkar Golden Stata in svak enega najboljših igralcev na svetu Stepha Curryja.

Sonca so se na tekmi z Mavsi vrnila po zaostanku za 22 točk, piko na i odlični strelski predstavi v drugem delu tekme pa je v ključnih trenutkih postavil Lee.

Luka Dončić NBA Šport Znova drama na dvoboju Dallasa in Phoenixa, odločil je zadnji met

Čarovnijo nekdanjega soigralca je prek televizijskega sprejemnika spremljal tudi Curry, ki je ob zmagovitem košu ponorel od navdušenja.

Zvezdnik Golden Stata je z glasnim vpitjem zmotil svojo soprogo, ki ga je poskušala umiriti, a je bilo njegovo vzhičenje preveliko. "Otrok spi, vseeno mi je," ji je zabrusil. 

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Svoje besede je kmalu obžaloval, saj se je že trenutek kasneje iz bližnje sobe zaslišal jok njunega štiriletnega sina. Verjetno ni treba ugibati, kdo ga je moral uspavati nazaj.

Predator Šport Komentator je vedel, kaj sledi: "Luka se igra s svojo hrano"

Damion Lee je nekdanji Curryjev soigralec pri Golden State Warriors (2018-2022) in mož njegove sestre Sydel Curry-Lee.

Luka Dončić Minuto pred koncem Šport Se je že začelo! Dončić samo debelo pogledal: "Kaj?!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.