Šport > Košarka
2892 ogledov

Dragić povsem poklapan: "Ne vem, kaj se dogaja."

Goran Dragić Miami Heat twitter
Dva dneva po veliki zmagi nad Washington Wizards se je razpoloženje v garderobi Miami Heat precej spremenilo.

Košarkarji Miami Heat so v severnoameriški ligi NBA v domači dvorani gostili Indiana Pacers, ki so visoko zmagali s 120:95.

V drugem polčasu so Pacersi zadeli vse, kar so si zamislili, domači košarkarji pa niso znali ustrezno odgovoriti. Bojan Bogdanović je dosegel 26 točk, Myles Turner jih je k zmagi dodal 25.

Slovenski zvezdnik v dresu Miamija Goran Dragić je zadel le tri od osmih metov iz igre, skupno je zbral osem točk, pet skokov in štiri podaje.

"Ne vem. Stvar je v tem, da ne vemo. Na nekaterih tekmah pokažemo pravi obraz, kot na primer proti Washingtonu, potem pa smo spet neprepoznavni. Ugotoviti poskušamo, kaj se dogaja,," je povedal slovenski košarkar.

Vročica se z izkupičkom 7-9 (44%) nahaja šele na 11. mestu vzhodne konference. "Občutek je grozen. Če bi me vprašali pred tremi dnevi, bi rekel, da se počutimo odlično. Vrnili se bomo na trening in poskusili spreobrniti potek dogodkov. Dokazali smo, da lahko igramo z najboljšimi ekipami, če igramo svojo igro," je povedal Dragić.

"Temu bomo prišli do dna!"

Nič boljše volje ni bil niti trener Miamija Erik Spoelstra, ki po tekmi ni imel odgovorov na vprašanja, kaj se je zgodilo z njegovimi varovanci, a bil je odločen, da bo takšnim predstavam naredil konec.

"Na tak ali drugačen način, ne zanima me. Temu bomo prišli do dna. Ampak najprej moram pregledati posnetek, oceniti, kaj se je dogajalo, in najti rešitve. Trenutno nimam odgovorov, zakaj smo tekmecu dopustili doseči 120 točk in igrali tako klavrno. A obljubim vam, našli bomo rešitev," je bil po tekmi nejevoljen glavni trener vročice.

Naslednja tekma Miami prav tako čaka v domači dvorani, ko bodo v sredo gostili Boston Celtics.

Liga NBA, izidi:

Miami Heat - Indiana Pacers 95:120
(Goran Dragić: 8 točk, 5 skokov, 4 podaje za Miami)

Toronto Raptors - Washington Wizards 100:91
Minnesota Timberwolves - Detroit Pistons 97:100
Brooklyn Nets - Golden State Warriors 111:118
Phoenix Suns - Chicago Bulls 113:105
Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 127:109

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice