Šport > Košarka
44 ogledov

Danes košarkarski spektakel v Grosupljem

slovenija latvija EP U20 zmago sagadin KZS/www.alesfevzer.com
Športna dvorana Brinje bo danes stičišče najboljših košarkarjev lige Telemach. Poleg osrednjega spektakla, tekme zvezd ob 20. uri, se bodo v njej predstavile tudi mlajše kategorije. Živahno bo od 12. ure dalje, ko bodo prizorišče prvi zasedli košarkarji do 12 let.

Nato se bodo merile selekcije igralcev do 14, 16, 18 in 20 let, zvečer pa bodo na vrsto prišli še najboljši. Po tradiciji bodo tekmo popestrile številne spremljevalne atrakcije in tekmovanja, kot so zabijanje, metanje trojk, spretnostni izziv, itd.

V osrednji tekmi večera se bosta pomerili ekipi Eda Murića in Nebojše Joskimovića. Ta dva igralca sta v spletnem glasovanju zbrala največ glasov in ob pomoči trenerjev, Zmaga Sagadina in Aleša Pipana, oblikovala postavi najboljših igralcev iz slovenskega prvenstva.

Nekaj vstopnic za prireditev je še na voljo, organizatorji pa obiskovalce naprošajo, da se držijo navodil osebja, saj parkiranje v okolici dvorane ne bo možno. Hkrati opozarjajo, da je vstop za ogled mlajših kategorij brezplačen, zato bodo morali pred glavnim spektaklom izprazniti dvorano.

Prireditev bo imela tudi dobrodelni značaj, za kar bo poskrbela fundacija Drevored, ki se trudi izboljšati kakovost življenja posameznikov, družin in otrok v stiski. V ta namen bo v dvorani zbirala hrano z daljšim rokom trajanja in jo namenila petnajstim grosupeljskim družinam, ki so v hudi finančni stiski.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.