Šport > Košarka
23 ogledov

Detroit ostaja na ničli

Russell Westbrook Žurnal24 main
V severnoameriški košarkarski ligi NBA so bile na sporedu tri tekme. Ekipa Oklahome Cityja je s 108:88 premagala Toronto, Chicago je z 99:93 ugnal Orlando, Denver pa je bil s 109:97 boljši od Detroita.

V obračunu Oklahome in Toronta je blestel Russell Westbrook, ki je za zmagovalno moštvo dosegel 19 točk in osem podaj, učinkovit je bil tudi Serge Ibaka s 17 točkami. Kevin Durant in Kevin Martin sta se zaustavila pri 15 točkah. Na drugi strani sta bila pri Torontu najbolj razpoložena Jonas Valančiūnas z 18 in Andrea Bargnani s 16 točkami.

Biki so za zmago proti Orlandu odlično odigrali zadnjo četrtino in prišli do prednosti, ki je niso več zapravili. Luol Deng je v statistiko vpisal 23 točk, Joakim Noah pa 20. Pri Orlandu se je Arron Afflalo zaustavil pri 28 točkah, E'Twaun Moore pa je s 17 točkami dosegel rekord kariere.

Najzaslužnejši za zmago Denverja proti Detroitu, ki je še brez zmage v letošnji sezoni, je Andre Iguodala. Nekdanji košarkar Philadelphie je šest od skupno 17 točk dosegel v zadnjih treh minutah, ob tem pa še desetkrat uspešno skočil. JaVale McGee je dosegel 16 točk, Ty Lawson in Kenneth Faried pa vsak po 15. Za Pistons je bil najboljši strelec Greg Monroe s 27 točkami.

Liga NBA, izidi:
Chicago Bulls : Orlando Magic 99:93

Oklahoma City Thunder : Toronto Raptors 108:88

Denver Nuggets : Detroit Pistons 109:97

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.