Šport > Košarka
388 ogledov

Dino Murić se vrača pod obroče

Dino Murić Anže Petkovšek
Slovenski košarkarski prvoligaš Šenčur Gorenjska gradbena družba se je okrepil z Dinom Murićem, ki se v edinem gorenjskem prvoligašu vrača pod košarkarske obroče.

Sedemindvajsetletni Ljubljančan je pred letom in pol prestal operacijo desnega kolena, zadnjo sezono je preživel v telovadnici, je zapisal šenčurski klub na svoji spletni strani. Dino Murič se je s Šenčurjem dogovoril za enoletno pogodbo. Starejši od bratov Murić je nazadnje igral v sezoni 2014/15, pet let je nosil dres Uniona Olimpije.

Dino Murič se je pridružil ekipi, ki jo vodi Rade Mijanovič, zaenkrat pa jo sestavljajo Smiljan Pavič, Urban Gorjanc, Nejc Martinčič, Jan Novak, Jan Rebec, Stefan Tovilovič, David Babič, Maid Čičič in Smiljan Pavković.

V članski ekipi Šenčur GGD pa prihodnjo sezono ne bo več Marka Pajiča, 24-letnega in 204 cm visokega krilnega košarkarja, s katerim je vodstvo doseglo sporazumno prekinitev pogodbe. Pajič je v lanski sezoni za Šenčur odigral 27 tekem in v povprečju na tekmo v skoraj 26 minutah dosegal 10,1 točke in 5,4 skoka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.