Šport > Košarka
14 ogledov

Domen blizu zmajevega gnezda

Domen Lorbek je na letošnjem evropskem prvenstvu na Poljskem tekme začenjal v pr Žurnal24 main
Pri Unionu Olimpiji so včeraj v svoje vrste za eno sezono zvabili Sanija Bečirovića, kot kaže, pa se s tem nakupi pri ljubljanski ekipi ne bodo končali. Naslednji naj bi bil Domen Lorbek.
Med EP malo miru
"Sem zelo zadovoljen, da je Sani podpisal za zmaje. Kaže, da se bo v novi sezoni v dvorani Tivoli igrala dobra košarka," je o potezi Uniona Olimpije razmišljal Domen Lorbek in dodal: "Stiki z možmi ljubljanskega kluba obstajajo, a sem vse zainteresirane prosil, naj me med evropskim prvenstvom ne motijo. Želim biti popolnoma osredotočen na slovensko reprezentanco, lahko pa vam povem, da sem zelo blizu temu, da se vrnem v Tivoli."

Drugi izmed bratov Lorbek je dejal še, da je vesel dejstva, da bo v vrstah Olimpije igralo toliko Slovencev. "Tudi Uroša Slokarja prepričujem, naj zaigra v zeleno-belem dresu. Za zdaj se še ni odločil. Nekaj se je zataknilo," je dodal Domen, ki je na EP pomemben član slovenske izbrane vrste. Večino tekem je začenjal v prvi peterki, proti Turčiji pa ni igral zaradi poškodbe vratu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.