Šport > Košarka
49040 ogledov

Dončić ima novo hišo, poglejte si ta košček raja

luka dončić
1/11
Instagram
Luka Dončić si je v Dallasu kupil hišo, za katero je odštel slabe tri milijone dolarjev.

Po poročanju nepremičninske spletne strani Candysdirt.com si je najboljši slovenski košarkar Luka Dončič omislil novo domovanje.

Luksuzna nepremičnina, katere vrednost je bila na trgu ocenjena na 2,75 milijona dolarjev, je bila v anketi omenjenega spletnega portala izbrana za najbolj ljubko hišo leta 2020.

Luka Dončić Mavericks Clippers trojka Selitev Šport Sprememba v Dallasu, novico pozdravil tudi Dončić

Dončić je z nakupom znova dokazal, da ima dober okus za nepremičnine. Njegovo novo domovanje v prestižni soseski Old Prestoon Hollow ima 485 kvadratnih metrov bivalne površine.

Arhitekturni presežek je skupek inovativnega oblikovanja, funkcionalnosti in dobre zasnove. 

 | Avtor: Candysdirt.com Candysdirt.com

Modernistična dvonadstropna hiša se ponaša z odprtimi bivalnimi prostori brez pregradnih sten in velikanskimi steklenimi okni, ki omogočajo čudovit razgled na več kot 3100-kvadratnih metrov veliko parcelo, v katerem bo lahko Dončić užival v družbi izbranke Anamarie Goltes.  Na nepremičninski strani so sicer zmotno domnevali, da je 21-letni košarkar samski. 

Luka Dončić, Jordan Pri 21 letih Šport Toliko naj bi bil v resnici 'težak' Luka Dončić

 | Avtor: Candysdirt.com Candysdirt.com
Pred hišo, ki stoji v neposredni bližini domovanja lastnika Dallas Mavericks Marka Cubana, se razprostira razkošno dvorišče in elegantno oblikovan bazen. Prednost luksuznega domovanja je tudi čudovita in z naravo obdana lokacija, tako mirna, da človek pozabi, da je pravzaprav v središču mesta.

Nepremičnino je leta 1984 zgravil arhitekt Hardy McCullah, pred nekaj leti pa je za popolno prenovo poskrbel John Huffman, lastnik podjetja JH Design + Build, ki je ob spoštovanju arhitekturne integritete še oplemenitil že tako veličasten primerek.

"Prav neverjetno, da si je mladi NBA zvezdnik, ki si lahko privošči katerokoli hišo v mestu, izbral ta arhitekturni biser," so še zapisali na spletni strani.

Komentarjev 11
  • blaz4 18:03 01.november 2020.

    Pa dobr no me ne zanima kaj je kupu kaj ne lol 🤣kua sploh objavlate kaj mam js od tega kaj je on kupu prsezm 🤣

  • TistoPravo 06:18 01.november 2020.

    Vhod izgleda kot kak v blok na Viču...se pa strinjam, tud men je vse pr tleh všeč...in to ravno ni lastnost blokov in hiš ki so se v 80tih gradile v Sloveniji

  • Albatroz 16:14 31.oktober 2020.

    Šport ki obrača milione in kuje velike dobičke ni šport ampak marketing, zato ni noben športnik z vilo športnik ampak podjetnik ko se dobro prodaja.