Šport > Košarka
33779 ogledov

Dončić z anekdoto o Anamarii: Ona pravzaprav ne mara ...

Luka Dončić Print Screen
Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić je tokrat spregovoril o svoji srčni izbranki Anamarii Goltes.

V napovedniku drugega dela intervjuja novinarke Rachel Nichols (v oddaji Headliners) je Luka Dončić spregovoril tudi o svoji srčni izbranki Anamarii Goltes. Nicholsovi je zaupal, da jo je spoznal v kampu na Hrvaškem (na Otoku Krk, op. p.), v katerega zahaja še danes, tedaj pa sta bila stara 11 let oz. tam nekje. 

Z Lukom sta spregovorila tudi o "sanjski zaroki" na Bledu. "To je najbolj romantično možno mesto, če pogledamo fotografije z zaroke," je dejala Nicholsova. "Ja, jaz sem romantičen tip človeka," je s kislim nasmehom obrazložil Dončić, kar je pošteno nasmejalo novinarko. "Pa ste res?" ga je pobarala Nicholsova. "Ne," se je smejalo Dončiću. 

Nato pa je razkril tudi to, da Anamaria Goltes košarke pravzaprav ni marala, kar mu je pri njej všeč, saj da doma noče govoriti o košarki. "Zelo sem vesel, da je ob meni. Čudovito je. Veliko mi pomaga, veliko je pritiska izven igrišč, ko pridem domov, se o košarki ne pogovarjava. Pravzaprav ne mara košarke," je razkril Dončič. 

"Res je, da pride na vsako Dallasovo tekmo v areni. Tako da bi rekel, da ima zdaj kar rada košarko, toda v preteklosti košarke ni marala, kar je dobro zame, saj mi je to zares všeč," je zaključil Dončić.

Napovednik je ugledna ameriška novinarka, ki je v preteklosti delala tudi za medijsko hišo ESPN, objavila na svojem profilu na družbenem omrežju X, verjamemo pa, da bo tudi sama oddaja zelo zanimiva, izšla bo 21. decembra. Prvi del intervjuja je svet ugledal pred dnevi, več o tem pa si lahko preberete tukaj.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.