Šport > Košarka
1505 ogledov

Dončiću bo še težje! Eni glavnih favoritov podpisali veliko okrepitev

Joakim Noah Žurnal24 main
Francoz Noah bo do konca sezone igral za Clippers.

Francoz Joakim Noah, sin nekdanjega legendarnega teniškega igralca Yannicka, bo do konca sezone igral za Los Angeles Clippers, poročajo ameriški mediji.

Dva dni pred prekinitvijo vseh dejavnosti zaradi pandemije novega koronavirusa je 35-letnik s to ekipo že podpisal prvo pogodbo, a tedaj le za deset dni.

Joakim Noah | Avtor: Epa Epa

Noah je s francosko reprezentanco leta 2011 v Litvi osvojil srebrno medaljo na evropskem prvenstvu. Dvakrat je igral na tekmi vseh zvezd in bil leta 2014 izbran v prvo peterko lige NBA.

Večji del kariere je med letoma 2007 in 2016 igral za Chicago Bulls, nato je v NBA nastopal še za New York Knicks in Memphis Grizzlies. Poleg francoskega ima tudi državljanstvi ZDA in Švedske, od koder prihaja njegova mama.

Los Angeles Clippers | Avtor: Profimedia Profimedia

Pred nadaljevanjem lige NBA so Clippers na drugem mestu na zahodnem delu lige in veljajo za enega izmed prvih favoritov za šampionski prstan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.