Šport > Košarka
25 ogledov

Dragić med favoriti za zamenjavo Kobeja

Goran Dragić Reuters
Najboljši slovenski košarkar v ligi NBA, Goran Dragić, naj ne bi zaigral na tekmi All-Star, čeprav je v največji meri zaslužen za dobre predstave ekipe Phoenix Suns.

Prvi zvezdnik ekipe iz Arizone, Goran Dragić, ne bo zaigral na košarkarski tekmi All-Star, ki v ligi NBA tradicionalno poteka od leta 1951.

anketa bleacerreport goran dragić | Avtor: Bleacherreport.com Bleacherreport.com
Pred tednom dni smo poročali, da Dragića ne bo v prvi peterki zahoda, še vedno pa je imel možnost, da bi ga udeleženci glasovanja uvrstili med rezerve. Na koncu se je izkazalo, da Dragić, ki na tekmo v povprečju dosega 19,9 točke in 6,1 asistence, ni prepričal 30 trenerjev, ki so izglasovali rezervne košarkarje ekipe zahoda.

Med rezerve so se uvrstili  Chris Paul (Los Angeles Clippers), Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks), Dwight Howard (Houston Rockets), James Harden (Houston Rockets), LaMarcus Aldridge (Portland Trail Blazers) and Tony Parker (San Antonio Spurs). Sonca bodo tako še drugo leto zapored brez svojega predstavnika na tekmi All-Star.

Poškodba Bryanta: žarek upanja?

Žarek upanja je za Dragića posijal z odpovedjo Kobeja Bryanta, ki na tekmi ne bo zaigral. Spletni portal Bleacherreport.com je objavil anketo, kdo bi moral zamenjati poškodovanega zvezdnika Los Angeles Lakers, kar 23,8 % sodelujočih uporabnikov pa je glasovalo za slovenskega košarkarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.