Šport > Košarka
17 ogledov

Dragić na vrhu najbolj zaželenih v NBA

Dragić Oklahoma City Thunder Houston Rockets liga NBA EPA
Priznani ameriški košarkarski blog je sestavil spisek 25 najbolj zaželenih prostih košarkarjev v ligi NBA. Težko bi seveda rekli, da je zadeva popolnoma objektivna, vendar dejstvo, da je Goran Dragić uvrščen na 2. mesto, priča o njegovem velikanskem napredku. Za njim so Kevin Garnett, Steve Nash, Andrej Kirilenko, Jason Kidd ...

"Šestindvajsetletni levičar iz Slovenije je tolažilna nagrada za Deronom Williamsom in bo eno od ekip zelo osrečil. Na 28 tekmah, ko je začel v prvi peterki, je imel povprečje 18 točk, 8,4 podaje in 1,8 ukradene žoge. Iz igre je metal 49-odstotno. Če je Houston resen glede prihoda Dwighta Howarda, potem z Dragićem ne bo nič. Pričakujte, da bo Portland zelo zagret zanj," so zapisali na omenjenem portalu in na seznam bolj zaželenih prostih igralcev od Gorana Dragića, ki ga zaradi iskanja kluba načeloma ne bo na poletno reprezentančno akcijo, vseeno pa je mogoč tudi še njegov prihod, uvrstili zgolj nekdanjega člana Bešiktaša, New Jerseyja oziroma Brooklyna ter Utaha Derona Williamsa. Dragić, ki ima obilico posluha tudi za dobrodelnost, si močno želi vlogo prvega graditelja igre. Sredi julija bo potekala poletna liga NBA, na kateri bo v dresu Raket nastopal tudi Goranov brat Zoran.

Celoten seznam je torej videti tako …

1. Deron Williams
2. Goran Dragić
3. Kevin Garnett
4. Ersan Ilyasova
5. Steve Nash
6. Gerald Wallace
7. Kris Humphries
8. Ray Allen
9. Jason Terry
10. Chris Kaman
11. Lou Williams
12. Brandon Bass
13. Andrej Kirilenko
14. Jamal Crawford
15. Samuel Dalembert
16. Jason Kidd
17. Ramon Sessions
18. Carl Landry
19. Mickael Pietrus
20. Rashard Lewis
21. Nick Young
22. Randy Foye
23. Gerald Green
24. Boris Diaw
25. Lamar Odom

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.