Šport > Košarka
11 ogledov

Dragić znova blestel

Dragić Durant Perkins Oklahoma City Thunder Houston Rockets liga NBA EPA
Goran Dragić izvrstno izkorišča dejstvo, da je trenutno edini organizator igre pri Houstonu. Proti moštvu Golden State mu je podaja zmanjkala do dvojnega dvojčka.

Slovenski reprezentant je ob zmagi Raket s 109:83 v svojo statistiko vpisal 17 točk, devet podaj ter po tri skoke in ukradene žoge. Ker je Houston tokratni dvoboj dobival s kar precejšno razliko, je trener Kevin McHale tokrat Dragiću namenil nekaj minut manj igralnega časa in ga tako malce spočil pred naslednjimi tekmami. Ljubljančan je tokrat na parketu prebil "le" slabe pol ure. To je bila sicer Dragićeva deseta tekma, ki jo je začel v prvi petorki, v povprečju pa je na 48 tekmah zbral 9 točk, 2,2 skoka, 4,4 podaje in 1,1 ukradene žoge na tekmo.

Manj uspešen je bil tokrat Beno Udrih. Ta je ob domačem porazu Milwaukeeja proti Bostonu (91:100) zbral šest točk, skok in tri asistence.

Ostali rezultati:

Washington Wizards : Indiana Pacers          83:85
New Orleans Hornets : Los Angeles Clippers   97:90
Portland Trail Blazers : Memphis Grizzlies   97:93
Sacramento Kings : Utah Jazz                102:103
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.