Šport > Košarka
26 ogledov

Dragićev soigralec aretiran zaradi drog

michael beasley EPA
Policija v Scottsdalu je zaradi posedovanja marihuane aretirala Michaela Beasleyja, ki pri Phoenix Suns igra skupaj z Goranom Dragićem.

Košarkar Phoenix Suns Michael Beasley je bil aretiran zaradi posedovanja prepovedanih drog. Policisti so košarkarja ustavili zaradi prometnega prekrška, ob pregledu dokumentov pa naj bi zavohali marihuano, zato so se odločili za preiskavo avtomobila.

Beasleyja so aretirali zaradi posedovanja marihuane in ga proti varščini kmalu izpustili iz pripora. Ameriški košarkar se bo moral zaradi obtožb zagovarjati na sodišču.

Beasley je stari znanec policije. V preteklosti se je v navzkrižju z zakonom znašel zaradi prehitre vožnje, vožnje brez vozniškega izpita in z neregistriranim avtomobilom. Košarkar se je moral pred nekaj meseci zagovarjati zaradi obtožb o spolnem napadu, policija pa je razkrila, da je primer še vedno odprt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.