Šport > Košarka
386 ogledov

Dragićev trener ostal brez besed

goran dragić Epa
Ekipa Gorana Dragića je na domačem parketu visoko izgubila z Brooklyn Nets.

Košarkarji Brooklyna so v severnoameriški ligi NBA ponoči gostovali na Floridi in v Miamiju ugnali Gorana Dragića in soigralce kar s 111:87. Slovenski reprezentant je na tekmi dosegel 11 točk, pet podaj, štiri skoke ter tekmecem ukradel dve žogi.

Pri Miamiju je bil z 19 koši najbolj razpoložen Josh Richardson, dve manj je dosegel Hassan Whiteside. Pri Brooklynu pa je kar sedem košarkarjev vpisalo dvomestno število košev, z 21 točkami pa je bil najbolj učinkovit Joe Harris.

"Začeli smo dobro in povedli z 18:8, a naša obramba je bila slaba. Napad prav tako. Imeli so odprte mete za tri. Nismo se vračali v obrambo. Težko je bilo gledati. Bili so hitrejši in bolj lačni od nas. Morali bomo igrati s srcem. Prelahko izgubljamo tekme, še posebej proti slabšim ekipa,m" je po tekmi dejal slovenski košarkar.

Nad bledo predstavo moštva je bil razočaran tudi trener Erik Spoelstra. "Nimam besed. Ne vem. Borili se bomo naprej in iskali rešitve, dokler jih ne najdemo," je dejal in v isti sapi čestital mrežicam. "Bili so na drugem nivoju kot mi."

erik spoelstra | Avtor: Epa Erik Spoelstra Epa

Končni izid ne kaže realne slike. Zmaga Brooklyna bi bila lahko še precej izdatnejša, saj so gostje po treh četrtinah vodili že s 95:60, v zadnjem delu pa je Miami poraz vsaj ublažil. Še več, gostitelji so na tekmi sicer povedli z 18:8, njihov največji zaostanek pa je bil -38.

Vsekakor bodo morali Dragič in soigralci poraz hitro pozabiti, saj jih že danes čaka gostovanje v Orlandu.

Liga NBA, izidi:

Miami Heat - Brooklyn Nets 87:111
(Goran Dragić 11 košev, pet podaj, štirje skoki za Miami)

Washington Wizards - Houston Rockets 121:103
Toronto Raptors - Atlanta Hawks 111:98
New Orleans Pelicans - Dallas Mavericks 120:128
Chicago Bulls - Indiana Pacers 119:107
Oklahoma City Thunder - Milwaukee Bucks 95:97
Sacramento Kings - Phoenix Suns 101:111
Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers 106:121
Golden State Warriors - Charlotte Hornets 100:111

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice