Šport > Košarka
20 ogledov

Durant zaradi lockouta v Nemčijo

Kevin Durant Žurnal24 main
Eden najboljših igralcev v ligi NBA Kevin Durant naj bi bil blizu prestopa v nemški BBC Bayreuth.

Zaradi lockouta v ligi NBA, ki bo očitno trajal še nekaj časa, se vse več ameriških zvezdnikov odloča za selitev v Evropo. Blizu senzacionalnega prestopa naj bi bil tudi zvezdnik Oklahome Kevin Durant. "Smo v zadnji fazi pogajanj s Kevinom Durantom. Njegov zastopnik Aaron Godwin naj bi nam pogodbo potrdil v nekaj dneh. Preko Sport1.de smo že našli pokrovitelja, ki bo pokril Durantovo igranje," je dejal direktor kluba BBC Bayreuth Uli Eichbaum.

Kopica klubov v Nemčiji si želi v svoje vrste pripeljati tudi Dirka Nowitzkega. Ta je že izjavil: "Če se bo lockout še nadaljeval, bom o vseh ponudbah resno razmislil." Njegov osebni trener Holger Geschwindner pa je dodal: "Trenutno je Dirk povsem izven forme. Žoge se ni resno dotaknil vse od evropskega prvenstva. Če se bo odločil za selitev v Evropo, bo v novem klubu ostal vsaj do konca sezone."

Tik pred selitvijo v Evropo pa naj bi že bil britanski reprezentant Luol Deng. Član Chicago Bulls naj bi imel po besedah njegovega agenta Herba Rudoya na mizi štiri ali pet ponudb, odločitev pa naj bi padla na začetku naslednjega tedna.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.